Més de 80 anys d'experiència al sector immobiliari com propietaris

Qui som

Des de 1936, dedicats al lloguer

El Grup Patrimonial UISA-SAPI, amb seu a la Rambla Catalunya, està format per dues societats immobiliàries, Union Inmobiliaria SA iSA de Propiedad Inmobiliaria.

Des de la fundació de SA de Propiedad Inmobiliaria el 1936,el nostre negoci ha consistit en el lloguer a tercers del nostre patrimoni.

Aquest patrimoni està format per una àmplia cartera d’actius immobiliaris de qualitat, tan residencials, com per a ús d’oficines i comercials al centre de Barcelona.

Les nostres propietats s’ubiquen majoritàriament al districte de l’Eixample així com als barris de Gràcia, Sant Antoni i Sant Gervasi.

Barcelona

Compromesos amb la ciutat

Una ciutat prospera, avança i es desenvolupa alhora que els seus ciutadans. És per aquesta raó que oferim habitatges i oficines de qualitat en lloguer, amb contractes a llarg termini que garanteixen l’estabilitat dels inquilins. A més d’un important estalvi, donada la nostra condició de propietaris, que permet una gestió directa sense comissions associades a agències intermediàries.

La nostra oferta respon a la creixent necessitat de la ciutat d’ampliar el parc d’habitatges de lloguer de qualitat i sostenible.

Equip professional

Experts en lloguers

El nostre equip està format per professionals experts qualificats, que ofereixen un tracte directe, personalitzat i sense intermediaris en la cerca d’un immoble de lloguer a Barcelona.

Ens avala una llarga tradició i experiència en la gestió de lloguers, que ens permet tenir una visió global i coneixement de les diferents tipologies d’inquilins, així com de les seves diferents necessitats.

Ubicació excepcional

El lloc on vols estar

Els nostres actius immobiliaris estan situats al cor de Barcelona.

Principalment a l’Eixample, en carrers com a Rambla Catalunya amb Gran Via o Balmes amb Rosselló, o en els barris de Gràcia, Sant Antoni i Sant Gervasi. Tots ells molt cèntrics, comercials i ben connectats, ideals tant per a viure com per a desenvolupar un negoci.

Immobles de qualitat en les millors ubicacions de Barcelona